Ei logiikkaa, järkeä.
Alkaa päätä särkeä, jos liikaa miettii, etsii riimiä tai komppaavaa runon nimeä.
Antaa ajatusten lentää, kääntää selkää perinteille ja etsii uusia uria itsensä ilmaisuun.
Ajatusta? Tuskinpa vain.
Kunhan sanailee ja päänsä tyhjentää, niin vapaapäiväkin sujuu kuin makaronin valmistus höyryävässä voivedessä.
Selite:
Kunhan kirjoitin..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi