Poskeni painautuu vasten kangasta,
välillä siitä vetäytyen.
Syytä tähän
en tiedä.
Aivan kuin en olisi koskaan
kirjaa avannut.
Silmät kiinni elämä menee silmien ohitse.
Selite:
hämärän bussin tuotoksia.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno pimeä bussi tuotos x)