Enkelinhiuksesi hiljaa tyynyllesi lasket,
tutun iltarukouksen
hiljaa hyräilet.
Kylkeeni painaudut,
nenäni tuhisee niskaasi
pieniä salaisuuksia.
Kerrot pelkääväsi,
lupaan suojella sinua kaikelta.
Kätesi hukkuu
kämmeneni syliin.
Nuku vain.
Selite:
Ilta ja siskontyttö<3
halus viereen nukkumaan.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hellyttävä ja herkkä runo pienestä sänkykaverista!
todella soma :> tykkäilin.
Kaunista ja niin suloista :)
oi, tosi suloista (: <3