Sinä saat räntäsateenkin
näyttämään kauniilta.
Kaktuskin tuntuu
pehmeältä käsissäni.
Kliseisiä lauseita
pyörii päässäni kertoen Sinusta.
Löydän itseni aina
vain kaivertamasta nimeäsi.
Täytyy tarkistaa,
tuleeko viiden jälkeen seitsemän.
Selite:
<b>Sinulle jota joskus rakastan.</b>
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis.
Hienoa. :) makea muttei liian siirappimainen.^^
Hienoa tämä, rakkaus on juuri tätä ;)<3