Tukahdun
siihen asti
kun taas
saan
ja sä
annat,
annat niin
että toivo
herää,
kurkistaa
pimeään
eikä peräänny.
Sä viet
ja mä seuraan.
Vaikka laahaan
oot vahva.
Joskus matkan varrella
sä mulle paljastat,
me ei koskaan perille päästä.
Selite:
yöshait
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi