Takkuista tukkaa, kynnenpätkiä, lakattua ja lakkaamatonta.
Pienistä osista iso tukos, tukoksesta tulva.
Tarkoitukseton mutta varsin harmillinen.
Haju ritilän alta ja reunalla taistelleista hiuksenpätkistä.
Mätä ja paheellinen, sotkuista viimeisen päälle.
Milloin opit, etten minä ole sellainen?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi