Mitä sinä teet korvilla, kun suusi korvaa ne
oikein mainiosti?
Auttaako lyöminen jo lyötyä,
pitääkö päästää irti juuri hädän hetkellä
ja antaa vajota pimeyteen yksin?
Sinä varmaan nautit minusta.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi