Sulla on tässä
koko elämä
ja siitä kun valitset
menetkö, otatko, teetkö
annatko, jätätkö, oletko
Kuin tarjouksen,
koostat yhteen,
kuinka helppoa
on vaihtaa suuntaa.
Minä näen umpikujan
ja sinä piirrät liidulla seinään
lukemattomia ovia,
niin aidon näköisiä.
Helppoa, sä autat ja kohta kaikki on kuin mitään ei ois koskaan ollutkaan
lakkaa olemasta typerä, tee niinkuin susta tuntuu
sulle kun kaikki on mahdollista
Mutta minä en jaksa kävellä enää seinään,
kuinka lattia tärähtää allani,
keuhko imaisee tyhjää
eikä seinä ole huomaavinaankaan.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi