Synkimmänkin pilven keskellä
Sinä olet kultareuna
Joka auttaa jaksamaan
Pisimmänkin päivän jälkeen
Hymysi viitoittaa tieni
Ja tekee elämästä elämisen arvoisen
Sadepäivä tuntuu auringolta
Kun otat viereesi ja pidät kiinni
Lämpöni lämmössäsi
Muuta en tarvitse
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
"Lämpöni lämmössäni" niin upeasti sanottu. Hieno runo, joka on herkkä ja hienolla, tyylikkäällä tavalla arkinen. Aina ei tarvitse isoja sanoja. Tehköön sen pienet sanat. Kiitos sinulle.
Kaunis, lämminhenkinen.
Suloinen rakkausruno.
Sydänlämmin tunne runossa Tuntuu.
Kaunista ja herkkää..