Ei ole olemassa sanoja kertomaan
Ei mittayksikköä, ei mitään
jolla voisi kuvata tunnetta näin suurta
Kaikki vuodet ennen Sinua
Vaihtaisin vain hetkeenkin kanssasi
Jokaisen universumin tähden antaisin
Yhdestä suudelmasta
Kosketuksessasi elämä -
Saat minut kukkaan
Sanoissasi lämpö -
Olen turvassa
Sydämeni sykkii,
koska Sinä pelastit.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi