En uskonut meistä tulevan mitään
Sinä olit Ärsyttävä Egoisti
Ja minä Pikkuvanha Besserwisser
Kuin öljy tulelle
Sekin syttyy palamaan...
Kuten sinä sytytit minut
Sanoissasi supernovat
Kosketuksessasi kaukomaat
Lupauksissasi läheisyys:
Minuuteni rakkautesi reunustama
Kanssasi kuljen
Pää pilvissä,
mutta jalat maassa
Sillä arkikin vierelläsi on unelmaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Toinen neljän rivin osa on ehkä parasta sinua koskaan. Hienoa ja tyylikästä sanataidetta. Vähäeleistä mutta silti suurta. Tykkäsin valtavasti. Tämä on rakkausruno.