Elämän kuvakudos
Täydelliseksi kudottu
Väriloistossaan sateenkaari
Kyynisen sydämen sulatit
Ikiroudankin sait kukkimaan
Palasista kasasit mosaiikin,
jonka kuviossa elää rakkaus
Salamoiden keskeltä löysit myrskyn silmän
Ja siihen sovitit onnellisuuden sinfonian
Musiikin, joka ei koskaan kuole
Rakastan Sinua
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Upea.
Hyvin herttisenkaunista.