Annoit Hänelle sodankäynnin avaimet.
Avaimet sinua itseäsi vastaan.
Avaimet sisäisen valtakuntasi tuhoon, rappeutumiseen.
Katso.
Nyt Hän takoo jo miekkoja peloistasi.
Virittää nuolet jousiin unelmistasi.
Teroittaa tikarit heikkouksiisi upotettaviksi.
Ruoskii sinusta pois olemassa olosi tarkoituksen.
Itsensä.
Hän syöksee rakkauden vallasta
ja kylvää sisääsi välinpitämättömyyden, vihan,
pettymyksen.
Uudet kantavat voimavarasi,
joista tulet ammentamaan,
kuin et muuta koskaan olisi tuntenutkaan.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi