Tahdon.

Runoilija eevienkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

onnellinen <3
 

Sinä lauantaiaamuna
en olisi halunnut nousta ollenkaan.
Olisin voinut unohtua siihen ikuisesti.
Herärä vierestäsi,
jokaikinen aamu,
elämän loppuun asti.

Mutta enhän minä voi.

En voi viedä sinua pois siltä neidiltä.
Vai voisinko?

Olen myös pahoillani,
minunkin olisi pitänyt olla vahvempi.

Vastustaa sinua.

Siinä missä sinä petit neitiäsi,
minä petin,
tai tulen pettämään itseäni.
Pahasti.

Olen taistellut, tämän elämän aikana,
tunteitani vastaan liikaa.

Enää en tahtoisi.

Sattuu jo,
mutta haluan sinua, vielä kerran,
vielä vähän,
ihan pikkuisen vain.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot