lataa minulle elämiä
kerro mikä niistä ei olisi valmiiksi
...kuollut
sähköinen konsensus
elektrojumala antaa, jos antaa
ja usein unohtaa antaa
jumi
kerro mikä niistä ei olisi valmiiksi
...kuollut
sähköinen konsensus
elektrojumala antaa, jos antaa
ja usein unohtaa antaa
jumi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Alamäki
Elämäki
Elettävä on
tätä elämätä,
vaikka se olisi
läpeensä mätä.
Sivut