ohikulkiessa kosketus rystyseen katseen kääntö.. vilkaisu taakse Kyllä se katsoo! usko vain... oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 22.12.2015 0:34 Star Hyvä taktiikka, joka ei taatusti petä. Tai sitten täytyy olla todella huono tuuri. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 22.12.2015 1:01 Neito68 Parempi olla katsomatta taakseen...jos vaikka ei katsokaan... hyvä runo. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 22.12.2015 13:06 7c23816abc8e343981ddff4077a15251 Eiköhän toimi. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 22.12.2015 22:39 Testipoisto En katsoisi, tulkoon perään jos kiinnostaa Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Parempi olla katsomatta taakseen...jos vaikka ei katsokaan... hyvä runo.
Sivut