vereni vuotakoon /my blood shall run
vuoksi isiemme maan /for my fatherland
vereni kiehukoon /my blood should boil
jos sitä yritetään satuttaa /for everyone who try to spoil it
vereni tulisi seisahtua /my blood should run stall
kaikesta vääryydestä /of injustice for us all
vereni pitäisi riittää /my blood should be enough
sillä sieluani en anna.. /for my soul is not for sale..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Parempi olisi pitää se verikin itsellään... mutta hyvä runo.
Sivut