io, saturnalia, io.. !
pan katselee pimeydestä
kun eläimelliset halut riivaavat kaksijalkaiset
liha ja tuli hallitsevat..
aamulla kaikki on unohdettu
syyskuussa syntyy uusi sukupolvi
pan katselee pimeydestä
kun eläimelliset halut riivaavat kaksijalkaiset
liha ja tuli hallitsevat..
aamulla kaikki on unohdettu
syyskuussa syntyy uusi sukupolvi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
jos näin on ollakseen
Sivut