aika on rahaa,sanovat
onkohan näin?
kun on rahaa,ei ole aikaa
ja kun on aikaa,ei ole rahaa
käpylehmillä leikkimiseksi menee...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
aika on rahaa,sanovat
onkohan näin?
kun on rahaa,ei ole aikaa
ja kun on aikaa,ei ole rahaa
käpylehmillä leikkimiseksi menee...
Kommentit
niin, hyvin todellinen runo, joskus täytyy vain kehitellä jotain että osaa tehdä jotain sillä ajallaan, köyhänäkin
Noin se vaan usein menee...jompaa kumpaa on, ei molempia. Hyvä runo.
Sivut