aikaa elämälle
enemmän
aikaa ja halua
elää niinkuin haluaa..
aikaa rakkaudelle
enemmän
tahtoa ja voimaa
vaikka vihassa rakastaa..
aikaa kaikelle
enemmän
mielikuvitusta
tehdä elämästä elämisen arvoista..
enemmän
aikaa ja halua
elää niinkuin haluaa..
aikaa rakkaudelle
enemmän
tahtoa ja voimaa
vaikka vihassa rakastaa..
aikaa kaikelle
enemmän
mielikuvitusta
tehdä elämästä elämisen arvoista..
Selite:
oravanpyörä pyörii pyörii pyörii...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Nuo olivat kauheudessaan kauniita sanoja.
Niinhän se kuitenkin monesti on.
Kunnes.. kunnes...
- pidin -
Aikaa usein on, tahdosta se enempi on kiinni... hyvä runo
Sivut