erilaista
punaista ja sinistä
eihän lasista
vaan suoraan tölkistä
kaksi kovaa pakettia
joulunalus pelastettu
huokeampikin hottia
ja pään nollaus aloitettu
aamuun asti
punaista ja sinistä
vaihdellen monesti
vaan erottaako nuo kännistä?
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi