Elämän oranssi, aamurusko illan pimeydessä, kuoleman violetin varjossa. Haudoilla värisevät haamut, tähtien valaisemat, hymyilevät. Hampaissa hopeinen välke...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Elämän oranssi, aamurusko illan pimeydessä, kuoleman violetin varjossa. Haudoilla värisevät haamut, tähtien valaisemat, hymyilevät. Hampaissa hopeinen välke...