yritin, en osannut
silti
opin jotain
opin, vaan en uskonut
silti
ymmärsin tehneeni väärin
ymmärsin, mutta vain hetken
silti
uskoin, että vielä joskus
ja silti tuntuu
että olin väärässä
silti
opin jotain
opin, vaan en uskonut
silti
ymmärsin tehneeni väärin
ymmärsin, mutta vain hetken
silti
uskoin, että vielä joskus
ja silti tuntuu
että olin väärässä
Selite:
https://youtu.be/ydApNzg3eFg
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mukavaa kevätaamua sinulle runoilijaystäväni.
Sivut