taipuisiko nuori vartalosi ylleni ?
osaisimmeko sielut yhdistää kaaokseen ?
täyttyisikö ammeemme muustakin kuin himosta..?
tulisiko siitä mitään ?
onneksi ei ole asiani kysyä
osaisimmeko sielut yhdistää kaaokseen ?
täyttyisikö ammeemme muustakin kuin himosta..?
tulisiko siitä mitään ?
onneksi ei ole asiani kysyä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvä runo.
Sivut