syvään hengitetty
rauhoituttu
aamu näyttää sateineenkin hyvältä
taakse katsottu
sillat poltettu
aamun sumu peittää savun
kahvi juotu
tupakka nautittu
aamu näyttää laiskan paratiisilta
taas odotetaan
mitään ei voi tehdä
aamu sataa tekemättömyyden silmille
mitä sitä nyt
sateessa
kun jääkiekkokaan ei enää kiinnosta?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
uutta kohti, jo sarastaa!
lätkäveikot eivät kohdettansa kiinni saa
masennuksen jyvää ei saa istuttaa
kun aina voivat kaunoluistelun aloittaa
ja ei muuta kuin -
sitä täysin rinnoin seuraamaan...
Kirja? Hyvä runo.
Sivut