aurinko pakenee yhä _______
jättäen silmäni tottumaan ________
tähdet nousevat kohti ______
valkoinen valonsa huutaa _______
pimeän odottaja avaa ______
katsoa syvälle avaruuden ______
korvissa hiljaisuus _____
ilmaisee syvintä ________
ja silti, muutaman kuukauden ______
pimeän odottaja iloitsee _____
auringon säteistä valkealla ________
tippuvista pisaroista, jäisestä _________
aika aikaansa aina ja ___
jättäen silmäni tottumaan ________
tähdet nousevat kohti ______
valkoinen valonsa huutaa _______
pimeän odottaja avaa ______
katsoa syvälle avaruuden ______
korvissa hiljaisuus _____
ilmaisee syvintä ________
ja silti, muutaman kuukauden ______
pimeän odottaja iloitsee _____
auringon säteistä valkealla ________
tippuvista pisaroista, jäisestä _________
aika aikaansa aina ja ___
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
pimeyteen
ikuisuutta
hiljaisuutta
lukkoja sisältään
sisimpään
huutaa ja julistaa
olevaa olemattomuuttaan
päästä
kevätsäästä
kylmällä poskella
hileestä olalla
vain.
pimeyteen
taivasta
esiin
oven
samalla
soi
iloa
päästä
valosta
lumella
tiestä
iankaikkisesti
pimeään
etelää
ikävää
haaveet
sydämeen
kuiskeena
kaipausta
päästä
sinusta
iholla
muistosta
huominen
tässäpä alkuperäinen näkemys:
nopeammin
pimeään
talvea
nimeään
silmänsä
mustaan
huutaa ja kuiskii
ihastustaan
jälkeen
valosta
hangella
halosta
nyt!
... ja ennenkuin nauratte: halo ei ole halko!! :D
Hyvähän tuo alkuperäinen on... ja mä ainakin koitin tehdä just erilaisen kuin ajattelin alkuperäisen olevan ;)
pimeään
korkeutta
pimeää
silmänsä
nieluun
huutaa
olemusta
päästä
valoa
taivaalla
tuulesta
iän kaiken
Loistava idea tässä runossa, ja yllä mun näkemys. Minä taas jäin miettimään miten paljon samanlaisia tai lähes samoja runoja tulisi. Löytyisikö joku sukulaissielu, jolla olisi ihan tai lähes sama runo.
Sivut