mistä lähtis?
mihin ja kenestä
se esimerkki
kuka olis?
ensimmäinen
ja viimeinen
tarvittaisiin che
"orjista surullisin on se, joka ei tiedä sitä olevansa"
mihin ja kenestä
se esimerkki
kuka olis?
ensimmäinen
ja viimeinen
tarvittaisiin che
"orjista surullisin on se, joka ei tiedä sitä olevansa"
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
osaatko auttaa pienenpää?
uskallatko avata mielesi?
voisitko muiden puolesta
uhrata sydämesi?
henkesi, elämäsi
onko sinun sydämesi che?
yksinkertaiselta
lauluja niin haikeita
laulavalta susinartulta.
Minun laumani
vastaan muu maailma.
Minun kauniini,
niinkuin pöllö poikasesta.
Minun tärkeitteni puolesta,
punaisessa sumussa,
pelkkää kynttä ja hammasta
kun on pakkoraossa.
Yhdenkään aatteen puolesta
en sormeani nosta.
Ei johtaja-ainesta.
Ei edes seuraaja.
Viimeistä ei tiedä...se kun voi vaihdella kuolemaan asti... Hyvä runo.
Sivut