Perkele!! juoksin taas kiinni liiterinkaton ei ne mitään ankkurinauloja jotka ei tuulta kestäoletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 2.11.2015 0:18 Neito68 :D Ei se sitten kovin hyvin tullut korjattua :D Sorry, ei sais nauraa, mutta...toi nyt vaan oli huvittavaa :D Ja hyvä runo! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.11.2015 0:23 ages eikä ne ystäviä, jotka väärässäpaikassa nauraa.. :D Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.11.2015 0:41 Neito68 No täähän oli oikea paikka, eikö? ;D Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.11.2015 0:44 ages no, tuohon tuuleen olis saattanu ne sydänystävätkin kadota.. :D Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.11.2015 0:21 Star Enää puuttuu vain J. Karjalainen ja "Ankkurinapit". Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.11.2015 0:47 ages jumalauta, jos se tulis tuohon nyt, niin tuuleen heittäisin.. :D Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.11.2015 17:21 3f521a518aabacceb7795196534d14d5 Tästä romuluisesta pössiksestä minä tykkään. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
:D Ei se sitten kovin hyvin tullut korjattua :D Sorry, ei sais nauraa, mutta...toi nyt vaan oli huvittavaa :D Ja hyvä runo!
No täähän oli oikea paikka, eikö? ;D
Sivut