nuoripari pääskysiä
vanhemmat niitä jo jahtaa pois
omasta pesintäpaikasta
kesyjä sitten kai pakosta
kun tupakalla ollessani
tutustuttiin
hyvin läheltä
mutta sitä pesää ette tee!
ei minun eteiseen
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
No joo, ei eteiseen sentään : )
oi, aikatavalla jännää on kohtaamisesi pääskysten kanssa, todella, kohtuus kaikessa, toivotaan että pesäpaikka löytyy jostain muualta
Sivut