kysyit : osaanko vastasin: en saimme riidan aikaan...oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 13.4.2017 11:46 Star Voi harmi, joskus riidat alkavat mitättömän pienestä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 13.4.2017 21:09 Neito68 Jotkut saavat riidan aikaan vaikka mistä... Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut