Meri puhutteli minua:
varo rakastumasta minuun
kuten hän
hyökyaaltoihini hukkunut
simpukankuorena merenpohjassa
lepäävä kapteenisi
sillä minä en säästä
rakastuneita
rakkaus ja tuska
ilon kuohut ja itku
sukeltavat aina pareittain.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämä runo on hyvä!! Tavallaan se on kuin maalaus. kun lukee runon ja sulkee silmät voi sen nähdä milainen on meren tunne ihmisen tunteella. todella hyvä!!
Hieno, rakkautta tuoksuva runo!
Varo!
vaahtopäitä,merellä että maalla
varovasti myös simpukoita
kohtele,maalla ja merellä..
varo hyökyjä,varo hitautta,varo kaikkea siltä väliltä..
varo!
rakkaus on tuska...