Sinua varten
aina kaunista pitsiä
sinulle, vain sinulle
maailmani on kaunis.
Sydämessäni nämä uudet tunteet,
yhdessä olemme valkeaa pitsiä,
sinä ja minä
hunnutan sinut syliini
rakkaani, tule
tuoksumme yhdessä
sydänpitsiä.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi