Valkeat yöt kanssasi,
kesän vehreyden tuoksut viittanamme,
ihoasi vasten
minä vannoin sinulle
sydämeni tunteet.
Valkeat, onnelliset yöt,
muistoissani kuulaat,
rakkauden valoa tulvien,
muistuttavat sinusta vieläkin
vuosien jälkeen,
jokainen juhannusyö
sinun tuoksuasi etsien,
sinun huultesi lämpöä
ihoni kaivaten.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaihoisa