Apua

Runoilija ^^SallaMariia^^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sananne kaikuvat kuuroille korvilleni. Katseenne polttavat sieluani. Sillä tiedän. Kaikki mihin kosken.. Katoaa iäksi.
 

Mitä voisinkaan tehdä. Kun ei ole enää vaihtoehtoja. Kun ahdistaa kotona. Kun ahdistaa ulkona. Itku kokoajan kurkussa. Ja yritä nyt viellä hymyillä. Mikä auttaa kun olen seurassa. Ja tunnen olevani yksin. Oman kuoreni sisälle vankina. En pääse pois vaikka kuinka yritän. Mikään ei auta. Mitä tehdä. Minun ei anneta olla yksin. Koska varmasti lähtisin. ikuisiksi ajoiksi. Miksei kukan voi vain antaa minun olla. Olla ja lähteä. En halua itkeä. En muiden edessä...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot