rakkaus on kuin huumetta
annosmäärä joka päivä vain kasvaa
ikinä ei saa toisesta tarpeeksi irti
eikä edes halua
toisen haluaa aina pitää lähellä
eikä vaihtaa häntä kehenkään toiseen
mutta siitähän rakkaudessa on kyse
että tahtoo olla toisen kanssa
tehdä hänet onnelliseksi
mutta samalla olla itse onnellinen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi