ei voi liian vaikeeta olla
ei koskaan ! älä ikinä sano mitä et tarkota
pyydä anteeks jos mahollista
ite en oo saanu pyydettyy tarpeeks anteeks
oon paljon sanonu
mitä en oo tarkottanu
nyt vasta oon huomannu
että ois sillon oikeesti pitäny jutella
sillon ehkä oisin tajunnu pyytää anteeks ja kertoo mitä oikeesti merkitset
mut se on nyt mennyttä
mutta onneks sekin aika oli opettavaista :) kaikist alamäist pääsee yli
ei koskaan kannata luovuttaa ite huomasin sen
mä oisin niin halunnu kertoo mitä oikeesti merkitset mut en oikeella tavalla sitä kertonut
ehkä sä et ollu mulle sitte se oikee
ehkä kaiken kuului mennä näin
mutta ikuisesti olen kiitollinen ajasta mitä sain sunkaa viettää
vaikka niin paljon tuskaa siinä oliki
mutten ikinä sinua tule unohtamaan
aina tulet olemaan minun sydämessäni
ihanana muistona
ehkä ne meijän hetket on sullekkin muistoihin jäänyt en tiedä, kuitenkin toivoisin että joku päivä vielä voitaisiin yhdessä olla ja jutella
olet edelleen tärkeä
tulet aina olemaan
mutta ystävänä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi