Kun muut katsoo
ei voi koskea
vaikka me emme
niin on rakkautemme sokea
Paheksuvat puheet
ja pitkät illat
gravitaatio on tekosyymme
tuomitkaa, niin kiellätte kemiaa
Ette voi väittää valheiksi
jos täytän toiveeni
olen vilpitön edessäsi
rikkaruohosta ruusuksi
luonasi
Ne sanoo niin
joten joudun kai helvettiin
onko väärin välittää
vasten muiden odotuksia
tuomme meidän unelmia
teille, huonoja uutisi
Ettekä voi väittää valheiksi
sitä että näytän tunteeni
vanhenen kanssasi
Kymmenen lupausta lisää
en tahdo lapsia, ilman isää
tunnet minut kauttaaltaan
siksi luotan huomiseen
olet siinä nyt, sateisina päivinä
jälkeen kaiken sen
tiedän, jäät
vaikka kaikki muut
kieltää kemiaa
Ettekä voi väittää valheiksi
jos jatkamme näin
loppuun asti
käsikkäin
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi