Muinaiselle maalle

Runoilija hourekuljetin

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 11.10.2024
Viimeksi paikalla: 16.10.2024 15:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

404

poem not found
 


Tornin juurella saturaation oikkuja;
värikoodattu kukkapenkki vääntelehtii lounaistuulessa.
Viimeiset lehdet takertuvat hengästyneinä
luunvalkeisiin maljoihin.
Huomaamatta molekyylien tanssi märkii haudaksi,
alati syveneväksi aika-avaruusjatkumoksi.

 
Ajattelen siellä lakkaamatta sinua;
koiran vesikauhuista päätä, skorpionin pistintä,
käärmemäistä penistä.
Kallosi irvistää ihoni alta kuin sankka havumetsä.

En tunnista, mikä on hyväilyä
mikä lyömistä.
Olen juonut liikaa, niellyt hajoavaa mieltä, 
valvonut,
syönyt mustaa paperia, pystysuoraa
nousevaa graniittiseinämää.

Keitettyjen aivojen tuoksu huumaa.
 

Aikapoimun katarsiksessa
teen tilaa, 
kunniaa yksinäiselle huudolle,
kirskuvalle äänivallille, kakofonialle,

parantajalle niin ylhäällä kuin myös alhaalla.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Paljon kaikenlaista mietittävää.
Varsin viehättävää ajatuskulkua, erilaista. Lähestulkoon nerokasta. Boldaamattomat kohdat iskee kovimmin, vaikka aivojen tuoksua hämmentää.
Virkistävän raikasta ja ajatuksia herättävää runoutta. Tästä voi löytää useita tasoja ja uudentuntuisia ilmaisuja.
 

Käyttäjän kaikki runot