Voitelu

Runoilija hourekuljetin

mies
Julkaistu:
25
Liittynyt: 11.10.2024
Viimeksi paikalla: 20.11.2024 16:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

404

poem not found
 



Mustan pilviharson takana
neulojen enkelinrahina 
sekoittuu 
tyhjäksi pyyhkiytyneeseen ihmisastiaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti on kuitenkin myönteinen voitelu.
 

Käyttäjän kaikki runot