Pelagiaali

Runoilija hourekuljetin

mies
Julkaistu:
27
Liittynyt: 11.10.2024
Viimeksi paikalla: 23.11.2024 6:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

404

poem not found
 



Välilyönti.

Riutuva jälki 
siirtyy otsikosta toiseen
odottaen
seuraavaa kumimyrskyä.

Lyhyt kuolema.
Jokin paperiarkeista nielaisee tyhjää.
Mustelmat syöpyvät yllättäen 
ja täytenä yllätyksenä.

Repeämistä tulee omakuva,
johon kuka tahansa
                     voi kompastua.

Objektien välinen etäisyys
kutistuu olemattomiin.

Silti se näyttää valtamereltä,
jonka yli 
käy vain radioaktiivinen tuuli.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kummaa tekstiä... tai mitä suotta, ihan hyvä näin! :D
Erilaista pohdintaa, mutta lunta on tosiaankin paljon.
Luomisen tuska voi olla miellyttävääkin, kunhan se ei jatku loputtomiin :)
 

Käyttäjän kaikki runot