Mustien kenkien alla

Runoilija hourekuljetin

mies
Julkaistu:
25
Liittynyt: 11.10.2024
Viimeksi paikalla: 20.11.2024 16:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

404

poem not found
 



Sinua minä en unohda,
             siivetöntä, painavaa, 

kipua
joka pakeni kipua.

Olit kuvio, symmetrisempi muita.
Lihassasi sain särkyä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa.
 

Käyttäjän kaikki runot