Moosesten kirjoista

Runoilija Amily

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2004
Viimeksi paikalla: 12.11.2024 12:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.1.1989

35-vuotias tytöhkö aikuinen, joka rakastaa musikaaleja, voikukkia, kissoja, kauniita lyriikoita, eri maiden kieliä, matkustamista, cheddar-dippiä, lempeyttä, maaseudun rauhaa ja kaikkea, missä on kookosta.
 
Varmana kaikesta tietämättä mitään,
voi ironia, kohtalon uusi nimi.

Käsivarren mitan päähän minusta
hänet tuotiin tilaamatta,
jalustalla kannettiin,
kultainen patsas.

Sormenpäihini muutti asumaan halu hipaista,
mutta kurottaminen kuristaa;

helpotun kun käteni ei nouse,
samalla pettymyksen malja ei petä-
ajasta aikaan se on oleva
ylitsevuotavainen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa kerrontaa, laittaa miettimään.
Kiitos kommentistasi!
 

Käyttäjän kaikki runot