Omat vauhtini keinuun

Runoilija Amily

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2004
Viimeksi paikalla: 12.11.2024 12:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.1.1989

35-vuotias tytöhkö aikuinen, joka rakastaa musikaaleja, voikukkia, kissoja, kauniita lyriikoita, eri maiden kieliä, matkustamista, cheddar-dippiä, lempeyttä, maaseudun rauhaa ja kaikkea, missä on kookosta.
 

Olen elämälle taas auki,
vaikka saumoissa kirvelee-

tämä nivelvaiheiden nivelvaihe,
liian kirpeä viinikumi.


Ääriviivani,
itkuni,
tuoreuttaan vihreät unelmani
minun;

surusilmäiset nutturamiehet,
punakeltainen stop-nappi,
liian pitkät laina-ajat,
hiljaa huudetut haaveet

minun.

Enää koskaan
en päästä kädestäni irti.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Raikas runo 
Kiitos, mukava kuulla!
Tosiaankin, itseään ei pidä unohtaa.
Totta puhut!
 

Käyttäjän kaikki runot