Naamiaisissa
lakana päällä ilman
silmänreikiä
Lainavaatteissa
tikattu paikkalappu
kastimerkkinä
lakana päällä ilman
silmänreikiä
Lainavaatteissa
tikattu paikkalappu
kastimerkkinä
Selite:
ajatuksia lapsiperheköyhyydestä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sydämen särkevää on, ja koko ajan pahenee.
Sykähdyttävästi runoilit.
Sivut