Miksi

Runoilija Seiren94

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2024
Viimeksi paikalla: 16.4.2024 19:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Miksi tehdään kaikki
vain toisen mieliksi?

Miksi ei voi tehdä
oman sydämen mukaisesti? 

Miksi joka asiasta 
joku aina suuttuu? 

Miksi ei mennä eteenpäin
vaan jää menneeseen pimeään? 

Miksi pitää muuttua, 
jos ei toiselle kelpaa? 

Miksi ei voi antaa olla, 
ja vaan koittaa hyväksyy? 

Miksi näin, 
miksi noin? 
Ne elämän suurempia
arvoituksia on vain. 
Selite: 
Tänään saanu jälleen miettiä miksi asioita ja näin siitä syntyi runo.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin hyvää ja viisasta pohdintaa, toivottavasti vastaukiakin löytyy.
Niinpä, varmasti aikanaan, mutta kaikkiin ei välttämättä ole vastausta. 
Miettinyt itsekkin, joskus on vain mentävä eteenpäin vaikka se ei kaikkia, maailmaa miellyttäisikään. Se on vain joskus puskettava läpi, omaa tietää, vaikka Itku tulisi. Pidin. 
Näinhän se on. Kiitos kun luit. 
Hyviä kysymyksiä. Mielestäni on oikein kun tekee niin kuin oma sydän neuvoo.
Näin hän se on. Kiitos kun luit. 
Sanotaan, että menestyvillä ihmisillä on aina vihamiehiä. Niiden määrästä voi laskea menestyksen määrän. Joskus on toki tehtävä muille mieliksi, mutta jos niin tekee aina, kadottaa päämääränsä ja itsensä. Mitä suuttumiseen tulee, antaa ihmisten suuttua. Ei se ole vaarallista, ehkä epämiellyttävää, mutta niin on moni muukin asia. Ja jos ei toiselle kelpaa, löytyy kyllä joku muu jolle kelpaa. Mutta hyvä on kysyä miksi, kysyvä ei tieltä eksy. 
Jep, hyvä antaa sellaisten olla ja tehdä kuin itse parhaaksi näkee. Kiitos kun luit. 
 

Käyttäjän kaikki runot