Osa metsänväestä

Runoilija Seiren94

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2024
Viimeksi paikalla: 16.4.2024 19:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Ootko kuullut metsänväestä
värikkäästä seurueesta?

Ensin tulee Tapio, 
joka metsän kuningas on. 
Joskus kuusikin hälle 
oman pöydän suo. 

Sitten tulee Tellervo, 
jonka isä on Tapio. 
Tellervo iloinen tyttö on
ja kotieläimiä suojeleva myös on. 

Haltijoita, tonttuja että
maahisia metsässä on monia. 
Jotkut heistä keppostee, 
kun taas toiset ihmisiä auttelee.

Keijuja ei sovi myöskään unohtaa, 
ne luonnon voimillaan hehkumaan saa. 
Joskus voit kuulla niiden helinän
taikka nähdä pienen lento hetkelmän.

Peikkoja luolissa
ja onkaloissa ovat valolta piilossa. 
Ne hämärän tullen esiin astuu
ja marjoja keräävät vikkelästi taskuun. 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin, riimit tukivat, metsä väkeä, täytyy lähteä oikein katsomaan . 
Kiitos, toivottavasti löydät. 
... Kyllä jälkeen löydän, teen sitten uuden runon, tai kirjoitan lisäsäkeitä jo julkaisemiini, Utumaa runoihin, jeps. 
Kiva juttu
Kerrassaan ihana, kuin pieni koko perheen satu.
Kiitos. Siihen pyrin, että lapsetkin innostuisivat runoista ja meidän kansan tarun ihmeistä. 
Oikein .
 

Käyttäjän kaikki runot