Nyt

Runoilija Seiren94

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2024
Viimeksi paikalla: 16.4.2024 19:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Nyt se hetki koitti 
oma tahto voitti. 

Elämä alkaa uudelleen 
ja paremmin katson tulevaisuuteen. 

Nyt alkaa pelot kaikota
ja kevätkin enemmän tuntua. 

Nyt kaikki ahdingot pois, 
et ilot alkaa vois. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja optimistinen runo, hyvä!
Kiitos
Tosiaankin, iloita kannattaa aina silloin kun voi.
Niinpä. Kiitos kun luit. 
Ihanan toiveikas!
Kiitos kun luit. 
 

Käyttäjän kaikki runot