Vaatimukset

Runoilija deliciouserror

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 1.1.2024
Viimeksi paikalla: 4.5.2024 23:26

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
2.10.1993

Eksyneenä tulee enemmän tekstiä. Mieli kun vie pohjaan syntyy runoja ja proosaa. 
Pinnan päälle kun joskus eksyn luovuus ehtyy. En haluaisi kirjoittaa vain tuska muusanani mutta niin se on mennyt niin kauan kuin muistan.
Ammennan aiheita omasta menneestä elämästä, aiheet voivat olla järkyttäviä herkässä mielentilassa.

Olen kirjoittanut luovasti 11-vuotiaasta asti. Nykyään näin 30-vuotiaana on vielä enemmän elettyä elämää
mistä ammentaa. Kiitos jos eksyt lukemaan. Yksäriä ja sähköpostia saa laittaa jos tulee sellainen intuitio.

 
Olen nainen
Mitä se tuo tullessaan?

Ohjelmoitu ajatus siitä että mun pitää olla äiti
Mut jos haluan olla äiti petän muut naiset
Jos annan korviketta ni kyl vähintään muut äidit tuomitsee
Tai jos imetän niin älä tee sitä täällä tai tuolla
En halua lapsia niin en tiedä mitä menetän

Pukeudun niin kuin haluan
Eli olen huora ja pihtaaja
Riippuen kuinka paljon mulla on päällä

Sanon mitä haluan
Olen määräilevä
Ja voisitko olla joskus hiljaa
kun et mistää mitää tiiä

Tuntuu et parhaimmillani olisin
Jos olisin hiljaa
Näkymätön

Jos puhun naisten oikeuksien puolesta
olen hullu feminatsi

Sanon että rakastaa saa
ketä vaan
Mutta naisena en tietenkään toista naista
hai useampaa henkilöä samaan aikaan

Parhaimmillani varmasti olisin
Hiljaa
Näkymätön

Olen sinut itseni kanssa joten
Painan mielestäsi liikaa
tai liian vähän
Olen liikaa ja
liian vähän samaan aikaan
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Itseensä pitäisi olla tyytyväinen sellaisena kuin on.
Tämä on totta, tässä runossa tosin yritin tuoda esille erilaisia paineita mitä jotkut naiset saattavat kohdata yhteiskunnalta. 
Hyvin tuot asian esille. Luin runosi vähän huolimattomasti, pahoittelut.
Vaikeaa on mutta se oma tie ja totuus kannattaa löytää vaikka kyynelten lävitse, kulkea sitä sanoi maailma mitä tahansa. Huomannut oon. Pidin. 
 

Käyttäjän kaikki runot