Kohtuuton pyyntö

Runoilija deliciouserror

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 1.1.2024
Viimeksi paikalla: 4.5.2024 23:26

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
2.10.1993

Eksyneenä tulee enemmän tekstiä. Mieli kun vie pohjaan syntyy runoja ja proosaa. 
Pinnan päälle kun joskus eksyn luovuus ehtyy. En haluaisi kirjoittaa vain tuska muusanani mutta niin se on mennyt niin kauan kuin muistan.
Ammennan aiheita omasta menneestä elämästä, aiheet voivat olla järkyttäviä herkässä mielentilassa.

Olen kirjoittanut luovasti 11-vuotiaasta asti. Nykyään näin 30-vuotiaana on vielä enemmän elettyä elämää
mistä ammentaa. Kiitos jos eksyt lukemaan. Yksäriä ja sähköpostia saa laittaa jos tulee sellainen intuitio.

 
Kyl mä kuuntelen,
autan, teen kaikkeni
neuvoja jakelen
Tyhmänä ootan et mua kans
kuunneltas, tehtäs kaikkensa
neuvoja nakeltas
 
Onks tää vaan epävakaa,
mikä jauhaa paskaa
Vai eikö sua oikeesti
kiinnosta vittuakaan
 
Sanotaan et munlaiset
antaa itestään kaiken
Ja olettaa et sais takas
toiselta myös samanlaisen
 
Opettelen oleen tunnekylmä
enkä anna itestäni liikaa
Petyn vaan aina uudestaan
siihen et muut haluu keskittyy
mielummin siihen niiden 
omaan juttuun

Tuskallisinta täs on huomata
et ehkä ne muut onkin oikeessa
Tehdessään omaa elämäänsä
miettimättä muita
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tasapaino ja järjestys on hyvä olla olemassa.
Kultainen keskitie on yleensä se paras mutta joskus mielen ulottumattomissa.
Se on se kiltteys, täytyy muistaa pitäö niit omii rajoja ja puolia ku maailma on täynnä kaikki huijareita ja hyväksy käyttäjiä . Herkkyys ja kiltteys on välil vaan niin vitun vaikeaa, pidin ja sanastuin. 
 

Käyttäjän kaikki runot