Sen olisi pitänyt olla minä

Runoilija deliciouserror

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.1.2024
Viimeksi paikalla: 4.6.2024 0:04

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
2.10.1993

Eksyneenä tulee enemmän tekstiä. Mieli kun vie pohjaan syntyy runoja ja proosaa. 
Pinnan päälle kun joskus eksyn luovuus ehtyy. En haluaisi kirjoittaa vain tuska muusanani mutta niin se on mennyt niin kauan kuin muistan.
Ammennan aiheita omasta menneestä elämästä, aiheet voivat olla järkyttäviä herkässä mielentilassa.

Olen kirjoittanut luovasti 11-vuotiaasta asti. Nykyään näin 30-vuotiaana on vielä enemmän elettyä elämää
mistä ammentaa. Kiitos jos eksyt lukemaan. Yksäriä ja sähköpostia saa laittaa jos tulee sellainen intuitio.

 
Mun piti olla meistä se
joka lähtee ennen aikojaan
Kortit jaettiin
Luulin et mulla se paska käsi oli
Mut sä nähtävästi sait 
Lyhyen tikun kasasta
 
Näytti pitkään siltä et mä oon se
Joka lähtee oman käden kautta
Mä elin avoimilla korteilla
Kun sä kannoit omiasi salassa
 
Mun piti olla se joka
Vetää liikaa, liian vähän
Se jonka päältä tonni metallia kulkee
Lopullisen kohtalon sulkee
 
Mä selvisin
Mut sä jäit matkalle
Väkisinkin tuntuu
Et sen ois pitäny olla mä
Joka kuolee
 
oletus

Kommentit

Voi sentään, miten surullista. Jokaisen elämä on kuitenkin arvokas.
 

Käyttäjän kaikki runot